tag:blogger.com,1999:blog-2607851361647274434.post4503189333612811876..comments2023-04-29T14:27:09.716+02:00Comments on Kulturní kulinárium: Bezlepkový makový koláč s jablíčky a bezinkovým krémemEsmé (Kulturní kulinárium)http://www.blogger.com/profile/03090782232328750597noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2607851361647274434.post-37116382368373150862013-07-21T22:12:56.024+02:002013-07-21T22:12:56.024+02:00Díky :-) Ohledně javorového sirupu...určitě nelze ...Díky :-) Ohledně javorového sirupu...určitě nelze spoléhat, že bude mít intenzitu jako cukr. Pokud by chtěl člověk docílit skutečně sladkého, dost sladkého dezertu, musel by tam sirupu nalít asi dost. Já ale preferuji méně sladké, proto si vystačím s málem, liju ho od oka, ale odhadem tak 4-5 lžic :-)Esmé (Kulturní kulinárium)https://www.blogger.com/profile/03090782232328750597noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2607851361647274434.post-18851535986737891602013-07-20T20:48:33.261+02:002013-07-20T20:48:33.261+02:00Ahoj, kolac vypada uplne uzasne :) Muzu se te zept...Ahoj, kolac vypada uplne uzasne :) Muzu se te zeptat prosim, kolik se dava toho javoroveho sirupu?Predem moc dekuji :) LenkaAnonymousnoreply@blogger.com